Skip to main content

Pelplin, Biblioteka Diecezjalna im. Biskupa Jana Bernarda Szlagi w Pelplinie, 219 (285)
MSPL 3101

Repozytorium

Pelplin, Biblioteka Diecezjalna im. Biskupa Jana Bernarda Szlagi w Pelplinie

Sygnatura

219 (285)

Tytuł kodeksu

Iacobus de Paradiso, Opera

Data powstania:

15th, 18th c.

Język

Latin

Opis zewnętrzny rękopisu

Część

1

Forma

codex

Materiał

paper and parchment

Objętość

I f + 295 ff + I f

Wymiary

20.0 x 15.0 cm

Dekoracja

Nie

Notacja muzyczna

Nie

Historia

Bibliografia
Glemma (1929), 293
Katalog mf. BN 14 (1969), 60-62
Nierzwicki (2001), 510-511
Meier (1955), 25, 30, 37, 40, 46, 48, 52, 54, 60, 62, 67, 72
Nir (1978d), 226, no. 48-49
Inne bazy danych
GdM: https://www.geschichtsquellen.de/hs/73632 (quoted as: cod. 285)

Pobierz opis:

PDF XML