Skip to main content

Pelplin, Biblioteka Diecezjalna im. Biskupa Jana Bernarda Szlagi w Pelplinie, 174 (65)
MSPL 3062

Repozytorium

Pelplin, Biblioteka Diecezjalna im. Biskupa Jana Bernarda Szlagi w Pelplinie

Sygnatura

174 (65)

Tytuł kodeksu

Peregrinus de Opole, Sermones de sanctis; Bernardus, Dieta salutis

Data powstania:

15th c.

Język

Latin

Opis zewnętrzny rękopisu

Część

1

Forma

codex

Materiał

paper and parchment

Objętość

201 ff

Wymiary

29.0 x 21.0 cm

Dekoracja

Tak

Notacja muzyczna

Nie

Historia

Bibliografia
Tatarzyński (1997)
Katalog mf. BN 14 (1969), 45
SOPMA 3 (1980), 212, no. 3194
Nir (1978b), 195-196, no. 37
Nir (1980b), 313-314, no. 49

Pobierz opis:

PDF XML