Skip to main content

Pelplin, Biblioteka Diecezjalna im. Biskupa Jana Bernarda Szlagi w Pelplinie, 86 (187)
MSPL 2980

Repozytorium

Pelplin, Biblioteka Diecezjalna im. Biskupa Jana Bernarda Szlagi w Pelplinie

Sygnatura

86 (187)

Tytuł kodeksu

Guilelmus Peraldus, Summa vitiorum; Aldobrandinus de Cavalcantibus, Sermones Quadragesimales; Anonymus, Commentarius in De animalibus Aristotelis

Data powstania:

1334

Język

Latin

Opis zewnętrzny rękopisu

Część

1

Forma

codex

Materiał

parchment

Objętość

128 ff

Wymiary

24.5 x 18.5 cm

Dekoracja

Tak

Notacja muzyczna

Nie

Historia

Bibliografia
Katalog mf. BN 14 (1969), 30
SOPMA 1 (1970), 37, no. 124
SOPMA 2 (1975), 139, no. 1622
Nir (1978b), 192-193, no. 26
Nir (1980b), 297-298, no. 10

Pobierz opis:

PDF XML