Skip to main content

Włocławek, Biblioteka Seminarium Duchownego im. Księży Chodyńskich, Ms 68
MSPL 419

Repozytorium

Włocławek, Biblioteka Seminarium Duchownego im. Księży Chodyńskich

Sygnatura

Ms 68

Tytuł kodeksu

Sermones

Data powstania:

1408

Język

Latin

Opis zewnętrzny rękopisu

Część

1

Forma

codex

Materiał

paper

Objętość

257 ff

Wymiary

31.0 x 21.0 cm

Dekoracja

Brak informacji

Notacja muzyczna

Nie

Historia

Bibliografia
Tatarzyński (1997), 136
Chodyński, Librowski (1949), 95, No. 68
Konarska-Zimnicka (2009), 164, 181
Spunar (1985), 306
Wielgus (1992), 26
Wolny (1969), 77

Pobierz opis:

PDF XML