Skip to main content

Wrocław, Biblioteka Uniwersytecka we Wrocławiu, I F 234
MSPL 285

Repozytorium

Wrocław, Biblioteka Uniwersytecka we Wrocławiu

Sygnatura

I F 234

Tytuł kodeksu

Opera theologica varia

Data powstania:

1300, 1450

Język

Latin

Opis zewnętrzny rękopisu

Część

1

Forma

codex

Materiał

parchment and paper

Objętość

332 ff

Wymiary

29.5 x 21.0 cm

Dekoracja

Nie

Notacja muzyczna

Nie

Historia

Bibliografia
Potkowski (1984), 169
Potkowski (1987), 66
Wielgus (1990), 97
Jażdżewski (1992), 166
Kołoczek (1974), 219, 224
Zawadzka (1974), 303, 306, 315
Świerk (1966), 545
Solicki (1980), 141

Pobierz opis:

PDF XML