Skip to main content

Wrocław, Biblioteka Uniwersytecka we Wrocławiu, I F 235
MSPL 286

Repozytorium

Wrocław, Biblioteka Uniwersytecka we Wrocławiu

Sygnatura

I F 235

Tytuł kodeksu

Varia theologica

Data powstania:

1450

Język

Latin

Opis zewnętrzny rękopisu

Część

1

Forma

codex

Materiał

parchment and paper

Objętość

198 ff

Wymiary

30.5 x 21.0 cm

Dekoracja

Nie

Notacja muzyczna

Nie

Historia

Kopia cyfrowa
Biblioteka Cyfrowa Uniwersytetu Wrocławskiego: https://www.bibliotekacyfrowa.pl/dlibra/publication/35356/
Bibliografia
Potkowski (1984), 169
Potkowski (1987), 65n
Wielgus (1990), 162
Kołoczek (1974), 219, 224
Zawadzka (1974), 315
Bylina (1964), 334

Pobierz opis:

PDF XML